19 серпня 2015

Баранівські правоохоронці затримали злодіїв з наркотиками та зброєю


15 серпня працівники Баранівського райвідділу міліції затримали двох жителів міста Новограда-Волинського, підозрюваних у крадіжці з двох магазинів у селі Дубрівка Баранівського району.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області

Про крадіжку побутової техніки із магазину до міліції повідомив власник торгівельного закладу. Злодії проникли до приміщення уночі, розбивши віконне скло, і за ліченні хвилини винесли мультиварки, електро- та бензинові пилки, косу, акумулятор, електрочайник та іншу техніку, яку завантажили в автомобіль.


Ще за кілька годин до міліції звернувся інший приватний підприємць із заявою про крадіжку вночі з його магазину, розташованого у цьому ж селі.

Як з’ясували працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, злодії проникли до магазину, зірвали навісний замок на дверях підсобного приміщення і викрали спиртного на загальну суму близько 500 гривень.

На обох місцях подій правоохоронці зафіксували низку речових доказів, а за фактами крадіжок розпочали кримінальні провадження. У результаті проведених слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили особи причетних до злочинів.

- Ними виявилися двоє жителів сусіднього, Новоград-Волинського району, 29 та 33 років, обоє раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, - повідомив начальник управління карного розшуку УМВС в Житомирській області Віктор Бугира. - 15 серпня їх було затримано.

Під час проведення санкціонованих обшуків в їх будинках виявили перероблений під нарізну зброю пістолет та набої з гумовими кулями до нього, а також пакет із рослинами снотворного маку вагою близько 2 кг. Вилучене направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні по фактах крадіжок товарів з магазинів приватних підприємців в селі Дубрівка за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, здійснює прокуратура Баранівського району.

Як повідомили у прокуратурі, за клопотанням слідчого, погодженого прокурором, суд обрав вказаним особам запобіжний захід - тримання під вартою.

фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар