26 серпня 2015

У Баранівському районі за субсидіями вже звернулися понад 2 тисячі сімей


У Баранівському районі за наданням житлових субсидій за спрощеним порядком до управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації вже звернулися 2064 сім'ї.

Про це місто Баранівка повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення Баранівської РДА Людмила Куцан.

"На даний час триває робота з опрацювання нових заяв для призначення житлової субсидії за спрощеним порядком. У районі, починаючи з 1 травня, вже 2064 сім'ї звернулися за призначенням субсидії за спрощеним порядком, з яких опрацьовано 2011 заяв. Також проведено 1323 перерахунки раніше призначених субсидій без звернень громадян. Очікується, що чисельність одержувачів субсидій в опалювальний період 2015-2016 років може становити близько 8 тисяч сімей", - повідомила Людмила Куцан.

За її словами, для призначення субсидії може звернутися один із членів сім'ї, який зареєстрований у житловому приміщенні і на якого відкрито особові рахунки на оплату житлово-комунальних послуг, а також особи, які орендують житло на підставі письмового договору. Заповнені заяву і декларацію можна надіслати поштою або особисто звернутись до управління соцзахисту, де нададуть відповідну консультацію.


Домогосподарства, які одержували субсидію протягом опалювального сезону 2014-2015 років (крім тих, яким субсидія була призначена за рішенням комісії) та ті, які вже одержують її зараз, жодних документів подавати не мають. За більш детальною інформацією можна звернутися до управління праці та соціального захисту населення (вул. Соборна, 20) або зателефонувати на "гарячу лінію" за номером (04144) 3-13-11.

Немає коментарів:

Дописати коментар