10 липня 2015

Кабмін дав добро лише на дві тергромади Баранівського району: Дубрівську та Довбиську


У результаті розгляду перспективних планів формування чотирьох територіальних громад Баранівського району, Кабінет міністрів першочергово дав добро лише на два перспективних плани щодо Дубрівської та Довбиської територіальних громад.

Про це повідомив голова Баранівської РДА Микола Вельчинський.

"Нам дали можливість впродовж кількох днів узгодити питання щодо створення третьої територіальної громади у Баранівці, до якої рекомендували приєднати Першотравенську. Інші варіанти, як повідомили в Кабміні, неможливі. Робоча група прийняла рішення розробити такий план, приєднавши Першотравенську громаду до Баранівки. У триденний термін він був направлений на розгляд до Кабінету міністрів. Нині очікуємо на остаточні результати його розгляду", - розповів Микола Вельчинський.

Нагадаємо, 28 травня на черговій сесії Житомирської облради схвалили перспективний план формування тергромад області, у тому числі і Баранівського району: з центрами у Баранівці, Дубрівці, Довбиші та Першотравенську. Всупереч цьому, 19 червня Баранівська міська рада приєднала Першотравенську селищну раду до територіальної громади з центром у Баранівці.

Немає коментарів:

Дописати коментар