20 липня 2015

У Баранівці відбудеться концерт акардеоніста Богдана Карюка


26 липня у міському Будинку культури ім. А. Пашкевича відбудеться концерт за участі: Богдана Карюка, Надії Шило та Івана Побережника «Вечір сучасної музики». Початок о 17:00, вхід вільний.

Богдан Карюк є лауреатом багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів, нині навчається у Київському інституті музики ім. Глієра.

Його першим наставником та викладачем була вчитель-методист Баранівської школи мистецтв Галина Юровська. Завдяки їй він оволодів майстерністю гри на акордеоні.

«Я пам’ятаю той день, коли маленького хлопчика, учня 2 класу, за порадою вчительки Баранівської гімназії, що помітила у нього музичні дані, привів батько у школу мистецтв. Богдан відразу ж пройшов прослуховування. Він був особливою дитиною. Хотілося передати йому свої вміння та знання. Ми їздили на багато конкурсів, виборювали перемоги, але мали місце і розчарування. Шлях був тернистий. Усе це додавало хлопцеві бажання більше займатися та вдосконалювати свою майстерність», - розповіла Галина Юровська.

1 коментар:

  1. Віктор28.07.15, 23:28

    В "Слові Полісся" №53 опубліковано хороший відгук на анонсований концерт, хочеться подякувати авторці за правдиві і щирі слова, проте, порівнювати нашого талановитого земляка з Яном Табачником не слід. Чому? Відповідь на це вже легко знайти у відкритому листі до Президента України професора Василя Яременка, опублікованому в "Літературній Україні" №27 від 23 липня ц.р.

    ВідповістиВидалити