02 липня 2015

Підприємців Баранівки закликають розроблювати та презентувати власні бізнес-плани


25 червня у Баранівській міській раді відбулися розширені громадські слухання з питань залучення інвестицій, у яких взяло участь близько 30 підприємців міста, керівників підприємств, установ та організацій.

 Про це повідомляє ВГО "Центр підтримки громадських ініціатив".

Експерти Центру підтримки громадських ініціатив за підтримки Міжнародного республіканського інституту консультували підприємців Баранівки стосовно розвитку малого та середнього бізнесу.

Основним «меседжем» з-поміж інших повідомлень, що були озвучені спеціалістами робочої групи з покращення інвестиційного клімату Баранівки та району, звучав заклик до підприємців розроблювати та презентувати власні бізнес-плани. У разі їх наявності Баранівська міська рада матиме можливість розробити «Програму муніципального розвитку», посилаючись на ту інформацію, що буде викладена у вищезазначених фінансових документах.

Наразі підприємці міста отримали інформацію про особливості кредитування свого бізнесу та реєстрації в Єдиному державному реєстрі.

Долю складених бізнес-планів будуть вирішувати, як на місцевому, так і на всеукраїнському рівнях. Найбільш ефективним з точки зору розбудови громад проектам будуть надаватися переваги як у часі отримання кредитів, так і в частині регулювання відсотків.


фото сайту ВГО "Центр підтримки громадських ініціатив"

3 коментарі:

  1. Анонім05.07.15, 14:08

    Безглузда нарада, і так думає не тільки п.Окончик,це знають усі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.07.15, 08:40

      Якщо Ви вважаєте, що інвестиції, кредити і т.д. це безглуздо, тоді да.

      Видалити
  2. Анонім06.07.15, 22:55

    НАЙБІЛЬШІ ІНВЕСТИЦІІ ЗА РОКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ВКЛАДЕНО У ОБІЦЯНКИ ІХ БУЛО ОЙ ЯК БАГАТО

    ВідповістиВидалити