10 липня 2015

У Баранівці розпочала свою роботу громадська приймальня об'єднання «Самопоміч»


9 липня у Баранівці відбулося відкриття приміщення приймальні районного осередку громадського об'єднання «Самопоміч Баранівка», в якому взяли участь керівники обласного осередку.

Громадська приймальня знаходиться за адресою: вулиця Соборна, 5.

Голова Житомирського осередку об'єднання «Самопоміч» Наталія Чиж розповідає: основна мета відкриття громадської приймальні у Баранівці - це безкоштовна юридична допомога.

"Всі жителі міста Баранівка можуть звернутися і отримати безкоштовний первинний юридичний супровід. Допомагати людям - це основне", - каже Наталія Чиж.

Під час прес-конференції журналістів познайомили з командою людей, які допомагають втілювати у життя численні соціальні проекти. Наталія Чиж впевнена: разом з однодумцями «Самопоміч» досягне будь-якої мети, яку перед ними поставить громада міста та району.

"Я приїхала зі своїми однодумцями з міста Житомир підтримати наших колег. Ми маємо сподівання, що вони дійсно будуть корисними в цьому місті, принесуть добро і допомогу людям та будуть жити за ідеологією "Самопомочі" і пропагувати її. Ми закликаємо всіх жителів Баранівки долучатися до нас. Ми об'єнаємося і будем сильні, коли ми єдині - в тому є наша сила", - розповіла Наталія Чиж.

Як повідомив голова районного осередку ГО «Самопоміч Баранівка» Олег Грановський, за домопомогою та консультаціями, а також бажаючим співпрацювати можна звертатися за телефоном: +38 (097) 324-70-59 або електронною поштою: baranivka@samopomich.in.ua


Немає коментарів:

Дописати коментар