16 липня 2015

Батьки дошкільнят пікетували мерію, проте дитсадок у Баранівці таки закриють на 2 тижні


15 липня близько 30 батьків вихованців дошкільного навчального закладу "Сонечко" пікетували Баранівську міську раду. Дорослі разом із дітьми о 9 ранку зібралися під стінами мерії.

Люди вимагали переглянути рішення сесії міської ради від 10 липня про припинення роботи ДНЗ "Сонечко" з 15 липня по 15 серпня і віднайти кошти на фінансування закладу. Батьки запропонували частину коштів, які міська рада планує витратити на святкування Дня міста, спрямувати на дитсадок.

Завідуюча садочком Альона Власюк запевняла у необхідності завершення розпочатого ремонту, який згідно норм закону неможливо проводити не перериваючи виховний процес у закладі, а на це потрібно хоча б два тижні, на що батьки згодилися.

Тоді в рамках позачергової сесії, скликаної на 16 липня, депутати прийняли рішення закрити дитсадок лише на два тижні - з 15 липня по 2 серпня.

"Дозволити тимчасово, з 15 липня 2015 року по 2 серпня 2015 року, призупинити навчально-виховний процес у дошкільному навчальному закладі "Сонечко" на період проведення ремонтних робіт", - йдеться у рішенні позачергової сесії міської ради від 16 липня.






Нагадаємо, 10 липня депутати міськради призупинили роботу ДНЗ "Сонечко" з 15 липня по 15 серпня, що викликало незадоволення батьків. Люди звернулися до мера Анатолія Душка з проханням відмінити прийняте рішення, що і було зроблено 15 липня.

Немає коментарів:

Дописати коментар