25 червня 2015

Постачання газу споживачам Баранівського району буде здійснювати нове підприємство


З 1 липня постачання природного газу побутовим споживачам Житомирської області буде здійснювати нове підприємство – ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ». Про це повідомляє ПАТ «Житомиргаз».

У зв’язку з цим споживачам газу треба укласти новий договір і в подальшому проводити розрахунки за реквізитами нового товариства.

«З 1 липня 2015 року відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) від 28.05.2015 р № 1640. анульовано дію ліцензії ПАТ «Житомиргаз» щодо надання послуг з газопостачання  всім категоріям споживачів. Для побутових споживачів, що проживають в Житомирській області (крім  м. Коростишева та Коростишівського  району) гарантованим постачальником газу з 1 липня 2015 року рішенням НКРЕКП – Постановою від 28.05.2015 р № 1646 – призначене підприємство ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ». У зв’язку зі зміною постачальника всім побутовим споживачам необхідно укласти новий договір з ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» про надання послуг з газопостачання», - йдеться у повідомленні.

З примірником нового тристороннього договору, умовами та процедурою його оформлення Ви можете ознайомитись на корпоративному сайті ПАТ «Житомиргаз» або звернувшись до служби обліку та розрахунків за природний газ районного управління.

Для укладення договору необхідно надати такі документи:

  • документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України – паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); для іноземців та осіб без громадянства – національний паспорт або документ, що його замінює);
  • довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (за наявності);
  • технічний паспорт на будівлю;
  • довідка про зареєстрованих осіб у квартирі, приватному будинку (довідка про склад сім’ї) або будинкова книга;
  • документ, що підтверджує право власності на квартиру, приватний будинок або користування ними (договір купівлі – продажу, обміну, дарування, свідоцтво про право на спадщину тощо);
  • документ, що підтверджує право на отримання пільг;
  • технічний паспорт газового обладнання (за наявності);
  • технічний паспорт лічильника газу (за наявності).

Також з 01.07.2015 р. автоматично буде змінений особовий рахунок споживача.

Починаючи з 01.07.2015 р., оплата вартості послуг з газопостачання, в т.ч. в частині погашення заборгованості станом на 30.06.2015 р., буде здійснюватися на поточний рахунок із спеціальним режимом використання нового постачальника природного газу – ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» за такими реквізитами:

Отримувач – ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ»
код ЄДРПОУ 39577504, рахунок 26033301896107
Житомирське обласне управління АТ «Ощадбанк», МФО 311647.

Нові банківські реквізити зазначатимуться у платіжному документі (рахунку), який споживачам надійде від ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ», починаючи з 01.07.2015 р.

«З метою уникнення розбіжностей в частині розрахунків за спожитий природний газ станом на 30.06.2015 р. просимо вас, шановні споживачі, протягом 30 червня – 2 липня повідомити показання газового лічильника на кінець червня будь-яким зручним для Вас способом: зателефонувавши або звернувшись до відділу супроводження клієнтів – фізичних осіб (для жителів м. Житомира і Житомирського району) або служби обліку та розрахунків за природний газ районного управління (для жителів інших населених пунктів області)», - наголошується в інформації ПАТ «Житомиргаз».

3 коментарі:

  1. Анонім26.06.15, 09:17

    Тобто старі договори вже будуть не дійсні
    а борги за газ теж??? :-))

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім26.06.15, 10:49

    Подуріли зовсім.Новий власник вимагає пройти перереєстрацію зовсім не зважаючи на те,хто де проживає,хто в якому віці,як людині у 70-80 років позбирати ці всі довідки,поробити ксерокопії і т.д. Відділ соцзахисту хоч спромігся автоматично оформити субсидії людям пенсійного віку та інвалідам.Хоча там теж є проблеми.Ну перш чим "прихватизувати" цю сферу діяльносі - треба ж подумати і про людей!!!!Скільки можна про це говорити?????Але для чого і для кого я все це пишу?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім01.07.15, 10:33

    Ви свої телефони включіть,дозвонитися неможливо.Жоден телефон не відповідає.
    Називається звоніть люди в трубу!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити