15 червня 2015

Через Баранівку пройде маршрут естафети «Всесвітній біг заради гармонії»


Українська команда міжнародної естафети «Всесвітній біг заради гармонії», яка 5 червня стартувала у Києві, прибуде до Баранівки 18 червня. Учасники марафону з 13:55 до 14:15 пробіжать по вул. Дзержинського та прибудуть в центр міста на площу Волі.

Під час відпочинку, який триватиме з 14:15 до 15:15, запланована зустріч та обід, після чого учасники естафети знову стартують у напрямку Першотравенська.

Цього року, як і в попередні роки, естафета відбувається за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту і мережі центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Організацією обласного рівня покладається на місцеві осередки громадської організації «Марафонська команда «Всесвітній біг заради гармонії» та структурні підрозділи з питань молоді та спорту обласних державних адміністрацій.

Учасником естафети може стати кожен – вік і фізична підготовка не мають значення! Патріотичною метою естафети є прагнення сприяти дружбі і взаєморозумінню між народами. Будь-хто може пронести факел кілька кілометрів або кілька кроків маршрутом естафети чи просто потримати його з думкою про мир і гармонію у світі.

Всесвітній біг заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки. Захід проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 28 років.



Немає коментарів:

Дописати коментар