15 червня 2015

У Баранівці серед білого дня обікрали гараж, поки господар був на рибалці


13 червня у Баранівці серед білого дня обікрали гараж 56-річного місцевого жителя. Злодій, скориставшись відсутністю господаря, зірвав навісний замок та виніс речей на загальну суму близько 2500 грн.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

13 червня до райвідділу міліції звернувся 56-річний житель райцентру із заявою про крадіжку з його гаража інструментів та іншого майна.

На місці події правоохоронці з’ясували, що зловмисник потрапив до приміщення, зірвавши навісний замок. Його здобиччю стали: водяний насос, два ручних насоси, двигун від мотоцикла, болгарка з ріжучим диском та ножиці по металу, чим заподіяв матеріального збитку на загальну суму близько 2500 гривень.

За словами заявника, 13 червня близько 15:00 він пішов на рибалку, а коли повернувся о 19:00 додому, то побачив, що на гаражі зірвано навісний замок. Зайшовши всередину, він відразу помітив пропажу речей та звернувся за допомогою до райвідділу міліції.

Оперативники карного розшуку, провівши низку спеціальних заходів, встановили, що крадіжку вчини 24-річний місцевий житель, якого правоохоронці затримали.

Розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

фото Баранівського райвідділу міліції

Немає коментарів:

Дописати коментар