17 червня 2015

Дівчинка з Першотравенська стала переможницею Всеукраїнського конкурсу


Мешканка смт Першотравенськ Баранівського району Світлана Дерев’янко стала переможницею Всеукраїнського конкурсу дитячих робіт на пожежну тематику в номінації «Поетичний твір».

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС України у Житомирській обл.

Добровільне пожежне товариство України спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій організували та провели Всеукраїнський дитячий літературний конкурс на протипожежну та техногенну тематику «Захистимо країну від лиха».

Розпочинаючи захід, організатори ставили перед собою за мету залучення дітей різного віку до вивчення та популяризації правил пожежної та техногенної безпеки, формування у них навички обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження від вогню та інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища.

Конкурс стартував у січні 2015 р. з районного (міського) етапу, потім діти змагались у обласному етапі, і, вже у квітні, організатори проводили заключний Всеукраїнський етап.

Усіх учасників розподілено на три вікові категорії: від 6 до 10; від 11 до 14 та від 15 до 18 років. Оцінювання робіт проводилось за наступними категоріями: змістовність, стиль, грамотність викладу, відповідність тематиці та оригінальність.

Обласний оргкомітет відібрав для участі у Всеукраїнському етапі 12 художніх та 8 поетичних творів на протипожежну та техногенну тематику.

За результатами конкурсу в номінації «Поетичний твір» (молодша вікова категорія 6-10 років) почесне ІІ місце посіла Світлана Дерев’янко, авторка твору «Казка про кмітливих поросят».

Немає коментарів:

Дописати коментар