28 травня 2015

У Баранівці встановлено систему термінового виклику міліції


На Житомирщині у громадських місцях встановлено майже 100 систем термінового виклику міліції. У Баранівці така "тривожна кнопка" знаходиться у приміщенні "Ощадбанку" за адресою: вул. Леніна, 8.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Так звані "тривожні кнопки" для швидкого сповіщення про біду встановлються в області Управлінням Державної служби охорони при УМВС, патрульні наряди якої й прибувають на такі термінові виклики міліції. Нині ці системи діють у 18 населенних пунктах області.

Уже встановлені майже 100 систем виклику правоохоронців практично засвідчили свою ефективність. Групи затримання підрозділів УДСО цілодобово і за лічені хвилини прибувають на місце виклику, щоб припинити правопорушення та відновити правопорядок.

"Наявність сигнальних систем позначаються спеціальними наліпками, які можна побачити у громадських місцях. Тож звертайте увагу на таку інформацію і у разі, якщо стаєте свідками протиправних подій, негайно інформуйте про це міліцію", - сказав заступник начальника Управлінням Державної служби охорони Ігор Товкач.

1 коментар: