27 травня 2015

Фірму, яка мала поставляти вугілля для Баранівських шкіл, оштрафували на 0,5 млн. грн.


ТОВ «НВФ «Енергія» та ТОВ «Хмельницькоблпаливо» узгодили свої дії на тендері на закупівлю вугілля та торфобрикету. За таке порушення законодавства антимонопольний комітет оштрафував їх на 1 млн. 88 тис. грн. (по 544 тис. грн. кожній фірмі).

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Житомирським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України прийнято 8 рішень у справах проти ТОВ «НВФ «Енергія» та ТОВ «Хмельницькоблпаливо» за вчинення антиконкурентних узгоджених дій щодо спотворення результатів торгів (тендерів).

Дії учасників під час участі у відкритих торгах на закупівлю вугілля кам’яного та торфу (торфобрикету), що проводились відділами освіти Бердичівської, Коростишівської, Народицької, Андрушівської, Баранівської райдержадміністрацій та Володарсько-Волинською центральною районною лікарнею Житомирської області, адміністративною колегією Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнано порушеннями законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченими пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України “Про захист економічноїконкуренції”, у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

Вказаними рішеннями на відповідачів накладено штрафи на загальну суму: ТОВ «НВФ «Енергія» – 544 тис. грн., ТОВ «Хмельницькоблпаливо» – 544 тис. грн..

4 коментарі:

  1. Анонім28.05.15, 16:59

    Ось і пряма дорога до посади начальника відділу освіти. Сергій Ворощук. Приступай колего.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.05.15, 17:09

      А до чого тут відділ освіти. Він подав заявку на тендер, а те що там учасники тендеру намутили, то це їхні проблеми. За це їх і штрафанули.

      Видалити
  2. Анонім28.05.15, 17:22

    Свят, свят, свят

    ВідповістиВидалити