03 лютого 2015

Депутати Баранівської міськради збираються визнати Росію агресором


4 лютого на позачерговій сесії Баранівської міської ради депутати розглядатимуть клопотання голів районних осередків політичних партій про визнання Російської Федерації – країною агресором та визнання так званих "ДНР" і "ЛНР" – терористичними організаціями.

Про це повідомляють на сайті Баранівської міськради.

Другим пунктом порядку денного буде розгляд звернення Державного підприємства «Баранівське лісомисливське господарство» щодо погодження користування лісомисливськими угіддями.

Погодження на користування 80 га лісомисливських угідь терміном на 25 років на минулій сесії міськради 27 січня просила надати Баранівська районна організація Українського товариства мисливців і рибалок. Тоді депутати рішення про погодження не підтримали та запропонували створити спільну комісію і вивчити дане питання більш детально.



Повну версію відео дивіться на каналі YuoTube

6 коментарів:

  1. Анонім04.02.15, 08:18

    Поясніть мені будь ласка який в цьому сенс якщо, набагото віщий та серйозніший державний орган Верховна Рада цього не робить ... що змінеться з того що якесь село, селеще, містечко визнає іншу державу агресором? )) Теж вважаю їх агресорами, але так просто цікавість - що далі буде після голосуваня, які дії, результати, висновки?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сенс у тому, що оці "голови районних осередків політичних партій" зайвий раз нагадають про себе. Ми, мовляв, не спимо! Ми Расєю агресором визнаємо! Ну і міська рада в історію запише, що "а ми ще на початку лютого визнали, що Расєя - агресор!". Хоча, якщо взяти до уваги, що Путіну зараз треба лише дві речі - зрив мобілізації і третій майдан, то складається враження, що це голови районного осередку п'ятої колони...

      Видалити
    2. Анонім04.02.15, 14:22

      Повністю з Вами погоджуюсь, а ще так звані *партійні підери* по Баранівці п*яні ходити будуть від *русской водкі* і розказувати які вони патріоти, а міська рада нічого не робить.

      Видалити
  2. АТЛАНТ Холодильник05.02.15, 21:06

    Так ви там рішали про визнання раші агресором, чи вам угіддя треба, де кіз , кабанів і зайців мочити... Чи це ви полігон, для навчань виривали ... Точно пята колона , особенно ті четверо що сидять справа ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксана06.02.15, 00:53

      Це було на попередній сесії. Навчись читати, а вже тоді відкривай свою морозілку...

      Видалити
  3. Анонім09.02.15, 12:56

    Ви хоть розберіться кому Ви там даєте в оренду мисливцям чи браконьєрам бо останніх там чимало на фотках

    ВідповістиВидалити