13 лютого 2015

Баранівські гімназисти відвідали в Житомирі бійців 95-тої аеромобільної бригади


У Баранівській гімназії з 1 по 10 лютого завдяки ініціативі суспільно активних учнів було проведено благодійний збір продуктів харчування та теплих речей для 95-тої аеромобільної бригади. 11 лютого гімназисти завітали в Житомир та особисто передали бійцям зібрану допомогу.

З 1 по 10 лютого було зібрано велику кількість різних круп та макаронних виробів, рибних та м’ясних консерв, згущеного молока, солодощів та печива, чаю та кави, сухофруктів, питної води, предметів особистої гігієни та теплого одягу.

11 лютого за сприяння волонтерів учні особисто передати зібрані речі бійцям 95-тої аеромобільної бригади, а також із солодощами та фруктами відвідали поранених солдатів у військовому шпиталі міста Житомира. Гімназисти подарували військовим український стяг з відбитками дитячих долонь та написом "Баранівська гімназія вірить у ПЕРЕМОГУ!"



Також юні волонтери відвідали музей високомобільних десантних військ, який знаходиться на території 95-ої окремої аеромобільної бригади. Учні мали змогу познайомитися з історією війська та побачити зразки зброї, яка нині знаходиться на озброєні ВДВ. Центральне місце в експозиції займає діорама Дніпровської повітрянодесантної операції 1943 року.



Нагадаємо, у загальноосвітніх закладах Баранівського району школярі плетуть маскувальні сітки для військовослужбовців, які перебувають в зоні проведення АТО.

1 коментар: