29 січня 2015

Першотравенські школярі передали допомогу дітям-переселенцям з Луганщини


20 січня волонтерська машина з гуманітарною допомогою для дітей-переселенців, які зараз проживають у Сватівському районі, відправилась на Луганщину. Продукти харчування, одяг та солодощі зібрали вчителі, батьки та учні Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

21 січня волонтером Станіславом Гуменюком та вчителем захисту Вітчизни і технічної праці Першотравенської ЗОШ Вадимом Башинським допомогу було доставлено до Сватівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8. Відповідне повідомлення опубліковане на офіційному сайті відділу освіти Сватівської райдержадміністрації.

"21 січня 2015 року до Сватівського району завітали волонтер з Житомирщини Гуменюк Станіслав Григорович та вчитель захисту Вітчизни і технічної праці Першотравенської школи І-ІІІ ступенів Баранівського району Житомирської області Башинський Вадим Адамович. Цього ж дня відбулася зустріч наших гостей з учнями 10-11 класів та дітьми, які переселені з тимчасово окупованих територій, Сватівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8. Під час зустрічі Вадим Адамович розповів про свою школу, продемонстрував присутнім відеоматеріали з шкільних заходів, поділився досвідом школи з організації патріотичного виховання. Наприкінці зустрічі вчитель передав юним сватівчанам подарунки від шкільної родини Першотравенської ЗОШ І-ІІІ ст. - шкільний прапор, малюнки, вірші, листи, в яких вони висловлюють побажання миру, добра, спокою та пропонують своїм одноліткам стати справжніми друзями. Для дітей, переселених з тимчасово окупованих територій, представники Житомирщини передали солодощі, продукти харчування, зібрані учнями Першотравенської школи та мешканцями смт. Першотравенськ", - йдеться у повідомленні на сайті відділу освіти Сватівської райдержадміністрації.


фото сайту відділу освіти Сватівської райдержадміністрації

Немає коментарів:

Дописати коментар