22 січня 2015

Баранівські рятувальники роз'яснили населенню правила пожежної безпеки у побуті


21 січня у зв'язку зі збільшенням кількості пожеж на території міста та району працівники Баранівського районного сектору Управління ДСНС України у Житомирській області провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Зеремлянської сільської ради.

Про це baranivka.blogspot.com повідомив начальник Баранівського районного сектору Управління ДСНС України у Житомирській області, підполковник служби цивільного захисту Сергій Нікітчин.

Відпрацювання проводили спільно з представниками Зеремлянської сільської ради та Центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді Баранівської райдержадміністрації.

При обході дворів, особливу увагу звертали на багатодітні, неблагополучні сім'ї та на одиноких пристарілих жителів села.

"Слід відмітити, що у багатьох будинках системи опалення та електромережі перебувають у неналежному стані, тому спілкувалися з кожним окремо. Роз'яснили важливість дотримання правил пожежної безпеки та про необхідність тримати такі системи у належному стані, адже пожежу легше попередити, ніж ліквідувати", - розповів підполковник служби цивільного захисту Сергій Нікітчин.

Немає коментарів:

Дописати коментар