16 січня 2015

Баранівський район передав допомогу для військових, що вирушили на схід країни


Днями з Новограда-Волинського на схід держави відправився 10-й окремий мотопіхотний батальйон, у складі якого несуть службу жителі Баранівського району. За добу жителі району зібрали гуманітарну допомогу для своїх земляків та повністю завантажили нею мікроавтобус.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Долучилися до спільної доброї справи представники влади, підприємці та громадськість. Разом змогли назбирати цілий мікроавтобус продуктів та найнеобхідніших товарів. 

Представники Мар’янівського склозаводу передали вже повністю заправлений паливом електричний генератор вартістю 6,5 тис. грн., з допомогою якого військові зможуть підключати будь-які електричні прилади. А ще 7 автомобільних тросів та фільтри до двигунів військових тягачів.

Директор лісомисливського господарства Анатолій Остудімов передав для бійців 27 пар теплого водонепроникного взуття. Депутат обласної ради Роман Зелінський - ліки. Депутат районної ради Валентина Козеренко закупила воду, продукти, чай, печиво.

Продукти харчування та воду надали приватні підприємці Роман Чубар, Наталія Луговська, Ольга Ільчук, Володимир Бистрицький.

ТОВ «Будівельно-виробнича компанія «Баранівський ДОК» забезпечило воїнів підпалювачами для дров, приватний підприємець Олександр Мазур виділив 500 кг паливних брикетів.

Мешканець Новограда–Волинського і колишній керівник Баранівського району Володимир Федорчук вручив військовослужбовцям власну бензопилку «Урал» та дві упаковки води.

"Ми дякуємо не лише за ту допомогу, яку надавали раніше, а й ту, що сьогодні, і взагалі за те, що Баранівка і район повсякчас не залишають нас без опіки", - подякував командир батальйону, полковник Василь Осипчук.


фото Оксани Пилипчук

Немає коментарів:

Дописати коментар