22 грудня 2014

Одним із підприємств Баранівського району зацікавились центральні друковані видання


Два центральних друкованих видання цікавились результатами прокурорської перевірки щодо додержання природоохоронного законодавства одним із підприємств Баранівського району, що займається переробкою небезпечних відходів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Органами прокуратури у межах, визначених законодавством, забезпечено реалізацію права громадян на доступ до публічної інформації.

Поточного року до прокуратури області надійшло 152 запити на публічну інформацію, п’ята частина з яких - від представників засобів масової інформації, громадських організацій та активістів. З усіх запитів по суті розглянуто 134, з яких понад 100 – задоволено.

Найчастіше громадяни запитували інформацію стосовно досудового розслідування, правозахисної діяльності, кадрових питань тощо.

Зокрема, два центральних друкованих видання цікавились результатами прокурорської перевірки щодо додержання природоохоронного законодавства одним із підприємств Баранівського району, що займається переробкою небезпечних відходів.

Найбільше інформаційних запитів надійшло з м.Житомира та Бердичева, Новоград-Волинського, Овруцького та Брусилівського районів, а також з Київської, Дніпропетровської, Донецької та Рівненської областей.

У зв’язку з відсутністю запитуваної інформації, 18 запитів направлено за належністю компетентним розпорядникам. Відмовлено у наданні інформації у 2 випадках у зв’язку з таємницею досудового розслідування.

Немає коментарів:

Дописати коментар