08 грудня 2014

У Баранівці на влиці Фрунзе прокладуть 2 залізобетонні труби


Нещодавно до Баранівки було доставлено 2 залізобетонні труби d500 для прокладання на вулиці Фрунзе. Одну трубу придбано за кошти місцевого бюджету, іншу - за благодійні кошти місцевих підприємців.

Про це повідомляють на сайті Баранівської міської ради.

Рішення придбати труби пояснюють тим, що до міської ради постійно звертаються жителі міста з питань прочищення стічних канав та прокладання труб для водовідведення.

Також у міськраді вважають, що головною причиною підтоплення приватних домоволодінь є самі мешканці, які засмічують канави та недотримуються будівельних норм при будівництві господарських споруд.

"До Баранівської міської ради постійно звертаються жителі міста з питань прочищення стічних канав та прокладання труб для водовідведення. Варто зазначити, що головною причиною підтоплення приватних домоволодінь є засміченість місцевими мешканцями рівчаків, канав, небажання господарів садиб приділити увагу своєчасній підготовці до водовідведення, а також недотримання будівельних норм при будівництві господарських споруд городянами", - йдеться у повідомленні на сайті мерії.

Немає коментарів:

Дописати коментар