02 червня 2014

Прокуратура вимагає покарати службовців за порушення адміністративного законодавства

Прокуратурою Баранівського району внесено подання керівництву Новоград-Волинської ОДПІ ГУ Міндоходів та відділу Державної виконавчої служби районного управління юстиції з вимогою усунути порушення вимог законодавства про адміністративні правопорушення та притягнути до відповідальності винних службових осіб.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області

Установлено, що внаслідок неналагодженої роботи податкової інспекції з відділом виконавчої служби до державного бюджету не надходять кошти від сплати адміністративних штрафів.

Зокрема, поточного року інспекторами несвоєчасно направлено до виконавчої служби 15 постанов у справах про стягнення коштів, що унеможливлює їхнє подальше виконання.

Державні виконавці, у свою чергу, по закінченню визначеного законом 3-місячного терміну незаконно відкривають виконавчі провадження за постановами суду та у примусовому порядку стягують адміністративні штрафи.

Наразі подання прокуратури району перебуває на розгляді.

Довідково. Відповідно до ст. 303 Кодексу України про адміністративні правопорушення, постанова про накладання адміністративного стягнення не підлягає виконанню, якщо її не було звернуто до виконання протягом трьох місяців з дня винесення.

1 коментар:

  1. Анонім04.06.14, 11:30

    росіянин Норовянський свідомо знищив БФЗ. Чому на цей факт ніяк не відреагувала прокуратура? займаються тарганами,а треба знищувати крис!
    А за шлюз хто відповість?

    ВідповістиВидалити