18 червня 2014

У Баранівському районі порахували, скільки дерев треба зрізати



У Баранівському районі нарахували кілька сотень аварійних дерев і готують акти на їх видалення. Про це повідомляє сектор по зв'язках з громадскістю Баранівської райдержадміністрації.

Питання щодо видалення аварійних дерев на території району піднімалося на засіданнях районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій неодноразово, але конкретних зрушень вдалося досягти лише за останні кілька місяців.

В результаті проведення інвентаризації сухих та аварійних дерев в межах населених пунктів та вздовж автомобільних доріг, було підготовлено акти на видалення 62 дерев, на черзі ще 281.

Таким чином, уже зрізано 7 сухих дерев вздовж траси Баранівка-Дубрівка та 2 дерева у селі Глибочок на дорозі Баранівка-Першотравенськ.

Також були зрізані окремі гілки, що становлять небезпеку.

Високі аварійні дерева неможливо зрізати без спеціальної техніки. Тому до цієї справи довелось залучити пожежних, працівників РЕМу та "Укртелекому".

У райдержадміністрації запевняють, що роботи по видаленню аварійних дерев продовжуватимуться. А на майбутнє, радять місцевим виконкомам проводити роботу по кронуванню таких дерев, як липа, клен, каштан.


фото Валентини Муравської

1 коментар:

  1. Анонім22.06.14, 15:13

    Стид і позор, що на сьогодні для того, щоб зрізати сухе старе дерево треба комісії, акти, дкументи, служби..... Невже не достатньо просто 1 дозволу від якоїсь 1 служби? Нехай би представник цієї служби виїхав, переконався, сфотографував те сухе дерево в решті решт та видавав дозвіл.

    ВідповістиВидалити