13 червня 2014

В центрі Баранівки ансамбль радянської архітектури доповнить кіоск із металу та пластику


На початку червня в центрі Баранівки між будівлями Універмагу та ресторану "Бутон" почали зводити металеву конструкцію. Згідно проекту забудови на даній земельній ділянці робітники встановлюють тимчасову споруду, так званий МАФ - малу архітектурну форму, в якій планується облаштувати торговельний павільйон "М'ясна точка".

Саме така споруда - з металу та пластику має незабаром з'явитися на центральній вулиці міста поряд з двоповерховими будівлями, зведеними в середині минулого століття.

Нагадаємо, що земельна ділянка, як і самі будівлі ресторану "Бутон" та Універмагу, на якій встановлюють нову конструкцію, знаходиться на балансі Баранівської районної спілки споживчих товариств, котра згідно глобальної довідково-інформаційної системи B2BTODAY займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах з перевагою продовольчого асортименту та керівником котрої є Микола Починок.

Дозвільна документація на встановлення МАФу вже затверджена відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Баранівської райдержадміністрації та погоджена з міською радою.

"Дозвіл на встановлення МАФу під павільйон "М'ясна точка" по вулиці Леніна нами був наданий терміном на один рік", - розповіла начальник відділу архітектури Людмила Дума.

У райвідділі архітектури вважають доречним зовнішній вигляд, місце та спосіб розташування нової споруди, яка потрапляє в поле зору зі сторони центральної площі міста.





Немає коментарів:

Дописати коментар