14 квітня 2014

На чемпіонаті району з міні-футболу юнаки з Довбиша вибороли друге місце


З нагоди відзначення 200 – річчя від дня народження Тараса Шевченка в спортивному залі Курненської ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений відкритий чемпіонат Червоноармійського району серед ДЮСШ з міні-футболу.

До участі у змаганнях допускалися команди юнаків трьох вікових груп : 1998; 2000-2001; 2002-2003 р. н. та дівчата 1998-1999 р. н.

На змагання прибули 14 команд: команди дівчат «Вікторія» «Оріон» (Любарський район, с. Нова Чорторія, с. Мотовилівка) , 3 команди юнаків (Баранівський район, смт. Довбиш), юнаки Стрибізької ДЮСШ, 3 команди юнаків Тетірської ЗОШ І-ІІІ ст. та господарі змагань Курненська ЗОШ І-ІІІ ст. виставили 3 команди юнаків та 1 команду дівчат.

На відкритті змагань були присутні: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації С.В.Перегуда, Курненський сільський голова К.Г. Ковальчук, директор Курненської ЗОШ І-ІІІ ст. Л.П.Андрієнко. Запрошені та гості привітали юних спортсменів та побажали отримати задоволення та багато позитивних емоцій від змагань .

Головний суддя змагань: В.П. Корнійчук, помічники судді - П.І. Рудзінський, Г. М. Шпак.

Команди після жеребкування зіграли стикові поєдинки, де показали високий рівень підготовки. Результати змагань серед дівчат: золоті нагороди здобула команда «Оріон» (с. Нова Чорторія), срібні Курненська ЗОШ І-ІІІ ст., бронзові «Вікторія».

Результати серед юнаків по віковим групам :

Місце
Вікова група
1998 р.н.
Вікова група
2000-2001 р.н.
Вікова група
2002-2003 р.н.
І.
Курненська ЗОШ
Курненська ЗОШ
Курненська ЗОШ
ІІ.
смт. Довбиш 
смт. Довбиш 
смт. Довбиш 
ІІІ.
с. Тетірська ЗОШ
с. Тетірська ЗОШ
с. Тетірська ЗОШ


Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації С.В.Перегуда нагородив призерів кубками, грамотами та подякував усім учасникам команд за висококласну гру, від якої присутні мали можливість отримали задоволення та багато позитивних емоцій.

Немає коментарів:

Дописати коментар